Előfizetői tartalom

Friss jelentés: elszakadtak a valóságtól a vállalatok vezetői, letaglózó a munkavállalók állapota

Portfolio
A Deloitte és a Workplace Intelligence felmérése szerint a munkavállalók többségének jólléte és jóléte romlott vagy változatlan maradt tavaly, a vezetők azonban elszakadtak a valóságtól, nincsenek tisztában a munkaerő mentális és pénzügyi állapotával. A jelentés kiemeli: a vállalatoknak nagyobb hangsúlyt kell fektetniük az "emberi fenntarthatóságra" a tehetségek megtartásához, olyan eszközöket alkalmazva, mint a méltányos bérezés és a négynapos munkahét kísérleti bevezetése.

Jólét és jóllét: nincs ok az örömre Márciusban, a Deloitte és a Workplace Intelligence által, 3150 munkavállaló körében végzett felmérés szerint a legtöbben azt mondták, hogy tavaly az egészségi állapotuk romlott vagy változatlan maradt. A legfontosabb felsővezetők körét jelentő C-suite (pl. vezérigazgató - CEO, operatív igazgató - COO, pénzügyi igazgató - CFO)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés