Előfizetői tartalom

Kiderült, hány boltot nyit Magyarországon a MediaMarkt a következő másfél évben

Több új fizikai boltot is nyit a MediaMarkt a közeljövőben, miközben teljesen megújítja webshopját. A cég jó tavalyi évet zárt, de idén már látszik, hogy az embereknek kevesebb az elkölthető jövedelme, amit nem segít az sem, hogy szinte teljesen eltűntek a 0 százalékos hitelek. Érkezik egy új trade-in konstrukció, miközben a cég több új szolgáltatási csomagot is kidolgozott. Szilágyi Gáborral, a Media Markt Magyarország ügyvezető igazgatójával beszélgettünk, aki azt is elmondja, hogy mi áll a műszaki cikkek élettartamának csökkenése mögött.

Mely termékek drágultak az átlagnál jobban és melyek kevésbé az elmúlt időszakban? A műszaki szektorra egy átlagos 15-17 százalékos infláció jellemző éves bázison. A drágulás leginkább a háztartási gépek csoportját érintette, ideértve mind a nagy-, mind pedig a kisgépeket is: ezek ára 20-30 százaléknál is nagyobb mértékben emelkedett. A szórakoztató elektronikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés