Előfizetői tartalom

Kiderült, hány boltot nyit Magyarországon a MediaMarkt a következő másfél évben

Szász Péter
Több új fizikai boltot is nyit a MediaMarkt a közeljövőben, miközben teljesen megújítja webshopját. A cég jó tavalyi évet zárt, de idén már látszik, hogy az embereknek kevesebb az elkölthető jövedelme, amit nem segít az sem, hogy szinte teljesen eltűntek a 0 százalékos hitelek. Érkezik egy új trade-in konstrukció, miközben a cég több új szolgáltatási csomagot is kidolgozott. Szilágyi Gáborral, a Media Markt Magyarország ügyvezető igazgatójával beszélgettünk, aki azt is elmondja, hogy mi áll a műszaki cikkek élettartamának csökkenése mögött.

Mely termékek drágultak az átlagnál jobban és melyek kevésbé az elmúlt időszakban? A műszaki szektorra egy átlagos 15-17 százalékos infláció jellemző éves bázison. A drágulás leginkább a háztartási gépek csoportját érintette, ideértve mind a nagy-, mind pedig a kisgépeket is: ezek ára 20-30 százaléknál is nagyobb mértékben emelkedett. A szórakoztató elektronikai...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái