Előfizetői tartalom

Bejelzett a mutató, amire az egész világ figyel

Portfolio
Dél-Korea exportcsökkenése júniusban lassult, az autóipari kivitel jelentős növekedése és a félvezetők csökkenésének mérséklődése révén az ázsiai gazdaság tavaly év eleje óta először ért el kereskedelmi többletet. Annak ellenére, hogy a szállítások 6,0%-kal csökkentek az előző évhez képest, ez az adat javulást jelent a májusi 15,2%-os csökkenéshez képest. 

A dél-koreai gazdaság, amely a globális kereskedelmi tendenciák egyik pontos előrejelzője, júniusban a fellendülés jeleit mutatta, mivel az exportcsökkenés üteme lassult. Az ország autóipari kivitele továbbra is jelentősen emelkedett, miközben a félvezetőiparnál tapasztalható csökkenés mérséklődött. Ez a pozitív elmozdulás azt eredményezte, hogy Dél-Korea tavaly év eleje...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés