Előfizetői tartalom

Itt a lista, ezeket a luxusautókat veszik most a gazdag magyarok

Portfolio
Elképesztő luxusautók érkeztek az országba 2023 első hat hónapjában: mint a statisztikákból kiderült, nem egy 100 millió feletti listaárú Ferrarit helyeztek forgalomba itthon. A módos magyarok kedvenc sportautója az első félévben a Porsche 911-es volt, a luxuslimuzinok között pedig a Mercedes S-osztály vezet - írja a Pénzcentrum.

Az már kiderült, hogy az idei év első hat hónapjában a Skoda Octavia volt a legnagyobb számban forgalomba helyezett személyautó Magyarországon és a márkák között is ők lettek a piacvezetők június hónapban. A Datahouse adatai szerint egyébként az éves összegzést a Toyota vezeti, mögötte a Skoda és a Volkswagen áll az első hat hónap összesítésében, a magyarok korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés