Előfizetői tartalom

Végre megtörténni látszik, amire harminc éve vártak a japánok

Portfolio
A japán vállalatok az elmúlt három évtized legnagyobb béremelését ajánlották fel a munkavállalókkal folytatott idei tárgyalások során az ország legnagyobb szakszervezeti csoportja szerint - írja a Reuters. Ez a lépés várhatóan fellendíti a lassú fogyasztói keresletet, mivel a szakszervezetek által márciusban bejelentett béremelések most már a kis- és középvállalkozásokra (kkv-k) is kiterjednek.

A japán vállalatok az elmúlt 30 év legjelentősebb béremelését javasolták az idei munkaügyi tárgyalások során - közölte a Rengo, az ország legnagyobb szakszervezeti csoportja. Ettől a lépéstől azt várják, hogy élénkíti a pangó fogyasztói keresletet, ami kulcsfontosságú tényező az ország gazdasági fellendülése szempontjából. A Rengo felméréséből kiderült, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés