Előfizetői tartalom

Tovább esik az élelmiszerek ára a világon

Portfolio
Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) világpiaci árindexe júniusban több mint két éve a legalacsonyabb szintre csökkent, a cukor, a növényi olajok, a gabonafélék és a tejtermékek árának csökkenése miatt. A globálisan forgalmazott élelmiszerárukat nyomon követő index júniusi átlaga 122,3 pont volt, szemben az előző havi felülvizsgált 124,0 ponttal.

Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) jelentése szerint júniusban csökkent a globális élelmiszerár-index, amely több mint két éve a legalacsonyabb értéket érte el. A csökkenést a cukor, a növényi olajok, a gabonafélék és a tejtermékek árának csökkenésének tulajdonítják. A FAO árindexe a világszerte legszélesebb körben forgalmazott élelmiszerárukat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés