Előfizetői tartalom

Épül a digitális állam, ez a több millió magyar által használt app lesz a kapu az egészségügybe

Portfolio
Korábban csak az oltásigazolásokra használták, most az Egészségablak lesz a belépési pont a magyar egészségügybe a nemrégiben leleplezett kormányzati tervek szerint. Az első fontos funkció pedig meg is érkezett az applikációba: már elérhető és letölthető az EESZT-ben tárol összes leletünk a mobilappban. Az appból hívható az Egészségvonal a hét minden napján 0-24 óráig, a következő nagy dobás pedig a digitális időpontfoglaló rendszer lesz az alkalmazásban.

Itt az EgészségAblak

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy a korábban lényegében véve a koronavírus-oltások igazolására létrehozott alkalmazás, amiben az e-receptek is elérhetővé váltak, új funkciókkal bővült, és az állam új koncepciót rakott az app mögé.

A myEESZT mobilapp új neve Egészségablak lett, ezt az appot fogják digitális belépési pontként használni a hazai egészségügyhöz

mondta el lapunknak Tolnay Roland, az Egészséginformatikai Szolgáltató és Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái