Előfizetői tartalom

Így lenne India a jövő egyik kritikus energiaforrásának a nagyhatalma

Portfolio
India arra törekszik, hogy a zöld hidrogén előállításának globális központjává váljon. Annak ellenére, hogy az ország jelenleg fosszilis tüzelőanyagokra támaszkodik a hidrogén előállítása során, ambiciózus tervei vannak az üzemanyag exportjának megkezdésére az Európai Unióval, Japánnal és más országokkal kötött kétoldalú megállapodások révén.

India lépéseket tesz afelé, hogy globális vezető szerepet töltsön be a zöld hidrogén előállításában, amely egy olyan tiszta energiaforrás, amelyet vízmolekulák megosztásával állítanak elő megújuló energia felhasználásával. Ez jelentős lépés egy olyan ország számára, amely jelenleg nagymértékben támaszkodik fosszilis tüzelőanyagokra a hidrogén előállítása során....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés