Előfizetői tartalom

Megemelik a rezsivédett áramfogyasztási korlátot a lengyeleknél

MTI
Újabb energiaár-kedvezményeket vezetne be a lengyel kormány: a hétfői ülésén elfogadott törvénymódosítási tervezet szerint megemelnék a kedvezményes lakossági energiaárakra feljogosító fogyasztási küszöböt, és csökkentenék az energiaárakat a helyi önkormányzatok, a kis- és középvállalkozók, valamint az úgynevezett érzékeny fogyasztók számára is.

A lengyel klímaügyi és környezetvédelmi minisztérium honlapján elérhető közlemény szerint a tavaly ősszel hatályba lépett törvényen módosító tervezet értelmében évi 2000 kilowattóráról 3000 kilowattórára emelnék azt a fogyasztási küszöböt, amely alatt kedvezményes, a tavalyi szintnek megfelelő tarifák érvényesek az idén is a lakossági energiaárak esetében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés