Előfizetői tartalom

Újabb kánikulai hullám jön Magyarországra: a jövő hét elején sem lélegezhetünk fel

MTI
Legalább a jövő hét közepéig kifejezetten meleg időre számíthatunk, és ugyan az egyes napokon érkezhetnek gyenge frontok Magyarország fölé, ezek csak átmenetileg mérséklik majd a meleget. Péntektől ismét szárazabb, melegebb léghullámok érkeznek, így vasárnaptól újabb kánikulai hullám várható - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délutáni videójából.

Mesterházy András meteorológus elmondta: hétfőn éjszaka egy gyenge hidegfront érkezik, az éjszaka első felében az ország északi részében lehet számítani erőteljesebb gomolyfelhő-képződésre, és a záporokra, zivatarokra is itt van nagyobb esély. A záporos-zivataros gócok éjszaka áttevődnek az Alföldre, majd a hajnali, reggeli órákra mindenhol megszűnik a csapadék. Kedden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés