Előfizetői tartalom

Visszaüt a Bolt a taxisoknak: reagáltak az OTSZ vádjaira

Portfolio
Kedden az Országos Taxis Szövetség arra tett javaslatot, hogy a BKK szüntesse meg a Bolt taxiscég engedélyét a nem megfelelő logóhasználat miatt. A vállalat most reagált az OTSZ állításaira: kiemelték, hogy a Bolt megfelelő védjegyoltalommal rendelkezik, így a magyar jogi szabályozásoknak megfelelően jár el, azaz teljesen jogszerűen működik.

Mint ahogy arról kedden mi is beszámoltunk, az Országos Taxis Szövetség (OTSZ) közlekedésszervezői döntés megsemmisítésére tett javaslatot Budapest Főváros Önkormányzatának. Metál Zoltán, az OTSZ elnöke levelében arra kérte az önkormányzatot, hogy a BKK, mint közlekedésszervező által a Bolt taxiscégnek kiadott személytaxi-szolgáltatási engedélyeket semmisítsék meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés