Előfizetői tartalom

Árstop, infláció, kötelező akciók, online árfigyelő - Mi vár rád, magyar élelmiszer?

Portfolio
Július 25-én újra zártkörű online klubot szervezünk a Portfolio Signature előfizetői program tagjai részére. A rendezvényen a magyar élelmiszer- és agrárpiac legfontosabb kérdéseit járjuk körbe a téma vezető hazai szakértőivel. Az eseményen a részvétel a Portfolio Signature előfizetői program tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva lehet megtenni.

Ellentmondásos, és kihívásokban bővelkedő időszakot él meg a magyar élelmiszergazdaság, amely amellett, hogy néhol jó eredményeket tud felmutatni, komoly strukturális problémákkal küzd évtizedek óta. Az utóbbi években előbb a járvány és a nyomában érkező gazdasági változások, majd az elszálló alapanyagárak, a kirívóan magas hazai élelmiszerinfláció és számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés