Előfizetői tartalom

Megnyílt az azbesztmentesítési pályázat, sietni kell

Portfolio
Ma újra megnyílt az országos azbesztmentesítési elektronikus pályázati felület, amelyre 2023. augusztus 4-én éjfélig lehet beadni a pályázatokat, amely ingatlanonként maximum 400 m2 mennyiségű azbeszthulladék gyűjtésére, szállítására és ártalmatlanításra történő átadásra vonatkozik – jelentette be Raisz Anikó környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkár. A felhívásról további részletek az NHKV honlapján olvashatók. Frissítés! A reggeli közlemény után kora délután a tárca kiadott egy javítást, miszerint nem 300, hanem 400 négyzetméter a maximális méret a pályázat kapcsán.

Az Energiaügyi Minisztérium közleménye emlékeztet rá, hogy a kormány először tavaly hirdette meg az országos azbesztmentesítési pályázatot, a népszerű felhívás keretében eddig közel 1500 lakossági ügyféltől szállították el ártalmatlanításra az azbesztet tartalmazó építőanyag hulladékot. Mint Raisz Anikó mondta: ez a pályázaton elnyerhető egyszeri, nem pénzbeli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés