FONTOS Betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban - Mutatjuk, mi áll a háttérben
 
Előfizetői tartalom

Nukleáris rakétatesztre készül Észak-Korea?

Portfolio
A Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója szerint Észak-Korea rövidesen újabb interkontinentális ballisztikus rakétakísérletet hajthat végre - annak ellenére, hogy nem voltak közvetlenül erre utaló jelek, Sullivan kijelentette, hogy nem lenne meglepő, ha Észak-Korea folytatná hetedik nukleáris kísérletét. Minderre azután került sor, hogy Észak-Korea júniusban két rövid hatótávolságú rakétát indított a térségben fokozódó katonai feszültségek közepette.

Jake Sullivan, a Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsadója vasárnap aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Észak-Korea újabb interkontinentális ballisztikus rakétakísérletet hajthat végre. Sullivan a CBS Face the Nation című műsorának adott interjújában osztotta meg félelmeit, és kijelentette, hogy egy ideje már aggódik amiatt, hogy Észak-Korea végrehajtja hetedik nukleáris...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés