Előfizetői tartalom

Gigantikus üzletet üthet hamarosan nyélbe az EU

MTI
Karnyújtásnyira van az EU és a Dél-amerikai Közös Piac (Mercosur) közötti szabadkereskedelmi megállapodás megkötése; az EU a még fennálló nézeteltérések rendezésére törekszik - jelentette ki Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, az uniós tagállamok és a Latin-amerikai és Karibi Államok Közössége vezetőinek hétfőn kezdődő, kétnapos brüsszeli tanácskozására érkezve.

Von der Leyen, aki Luiz Inacio Lula da Silva brazil elnökkel tartott sajtótájékoztatót, hangsúlyozta: Brazília ismét a világszínpad egyik főszereplője lett, ez pozitív lendületet ad a két térség közötti stratégiai partnerségnek. Azt mondta, a hétfői tárgyalások arról szólnak majd, hogy a két kontinens hogyan működhetne együtt hatékonyabban vállalkozásaik összekapcsolásán...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés