Előfizetői tartalom

Morgan Stanley: Hamarosan megállapodásra juthat az IMF az államcsődök világbajnokával

Portfolio
A Morgan Stanley elemzői szerint Argentína még július vége előtt megállapodásra jut a Nemzetközi Valutaalappal (IMF). A dél-amerikai ország, amelynek adósságtörlesztési problémái már korábban is voltak, jelenleg azon dolgozik, hogy átalakítsa 44 milliárd dolláros IMF-hitelprogramját, miután a tavalyi súlyos aszály jelentősen befolyásolta pénzügyeit. 

A Morgan Stanley elemzői azt jósolják, hogy Argentína még a hónap vége előtt megállapodásra jut a Nemzetközi Valutaalappal (IMF). Megjegyezték azonban azt is, hogy Argentína tartósan instabil adósságának alakítására tett bármilyen kísérlet jelentős munkát igényelne. Argentínának hírhedten rossz múltja van az adósságtörlesztés terén, és jelenleg az IMF-fel kötött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés