Előfizetői tartalom

Nagy nevekkel rajtol a Portfolio Energy Investment Forum konferenciája, érdemes már most regisztrálni!

Portfolio
Nagy nevekkel indul október 5-én a Portfolio Energy Investment Forum konferenciája, hiszen a nyitó nagyelőadásokat az Európai Bizottság Energiapiaci Főigazgatóságának helyettes vezetője, Matthew Baldwin, illetve Lantos Csaba energiaügyi miniszter tartja. Őket az összesen hat szekcióban számos további rangos előadó, energetikai szakértő követi majd, így már most érdemes regisztrálni a Portfolio felületén, hiszen még extra early bird áron lehet részt venni az év egyik legfontosabb energetikai konferenciáján.

Az Energy Investment Forum konferenciát az előző két évhez hasonlóan most is a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) szakmai támogatásával rendezzük meg, így a Hivataltól is több vezető előadó vesz majd részt az eseményen. Az első szekciónk a nagy képpel, a legfőbb energetikai kihívásokkal foglalkozik, amelyen a stratégiai és szabályozási szempontok...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái