Előfizetői tartalom

Amerika már az újabb járványokra készül?

Portfolio
A Fehér Ház pénteken bejelentette egy új hivatal létrehozását, amely a lehetséges járványokra való felkészültséggel és reagálással foglalkozik. Az iroda vezetője Paul Friedrichs, katonai harci sebész, a légierő nyugalmazott vezérőrnagya lesz, aki korábban jelentős szerepet játszott a Pentagonban a COVID-19-re adott válaszlépések vezetésében.

Július 21-én a Fehér Ház bejelentette egy új hivatal létrehozását, amely az esetleges világjárványokra való felkészültséggel és reagálással foglalkozik. Az iroda Paul Friedrichs, egykori katonai harci sebész és nyugalmazott légierő vezérőrnagy vezetésével működik majd. Friedrichs jelentős tapasztalattal rendelkezik az egészségügyi válságok kezelésében, Az új hivatal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés