Előfizetői tartalom

A nyár legfontosabb hete kezdődött ma el

Portfolio
Amellett, hogy a héten tartja a nyári szünet előtti (és a jelenlegi szigorítási ciklusban is talán az) utolsó kamatdöntését az amerikai Fed és az Európai Központi Bank, még inflációs és GDP adatokat is közzétesznek az Egyesült Államokban és Európában is. Közben itthon is az MNB döntése határozhatja meg leginkább a hangulatot. Az adatközlések függvényében nagy mozgások lehetnek a piacon, és a kilátásokkal kapcsolatban is tisztábban látunk majd.

Hétfőn a Pénzügyminisztérium közli a júniusi államháztartás adatait részletes bontásban, megtudjuk belőle, hogy jött össze a vártnál jobb adat. Európában elkezdődik a BMI-k közlése immár júliusból, és az USA-ból is érkezik BMI-adat. Az indexek általános alakulásán túl kell figyelni, hogy a feldolgozóipar és a szolgáltatószektor széttartása nyáron is kitartott-e....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés