Előfizetői tartalom

Durva gázszámlákat kaphat az, aki átalány szerint fizet és tavasz óta volt az éves elszámolása

Portfolio
Azok a háztartások, amelyeknek tavasz óta volt az éves gázóra leolvasása és átalány szerint fizetnek, durva gázszámlákkal szembesülhettek az elmúlt hónapokban, ha a kedvezményes éves gázmennyiség körül, vagy afelett fogyasztottak – hívja fel első helyen a figyelmet az MVM számlázásról és elszámolásról szóló kérdezz-felelek összesítése.

Ezzel a jelenséggel egyébként a 24.hu több olvasója is szembesült, akiknek a havi gázszámla összege az átalány ellenére is jelentősen megugrott az utóbbi hónapokban még úgy is, hogy kevesebb havi fogyasztásra állították be az átalányt. Fontos, hogy nem számlázási hibáról van szó, hanem az összetett szabályokból eredő kellemetlen következményről. A kulcskifejezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés