Előfizetői tartalom

Időjárás: pirosba borult az ország nagy része, itt az OMSZ figyelmeztetése

Portfolio
Az Országos Meteorológiai Szolgálat keddre 12 vármegyére adott ki harmadfokú figyelmeztetést, 7 vármegyében pedig másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Kedd reggel 7:30-kor a Nyugat-Dunántúl, a Közép-Dunántúl és Közép-Magyarország mellett több, ezen régiókkal szomszédos járásban is elsőfokú riasztás van érvényben pár órán belül bekövetkező zivatarok miatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint több hullámban várhatóak nyugat, délnyugatról kelet, északkelet felé mozgó zivatarok, heves zivatarok, amelyek nagy eséllyel rendszerbe is szerveződnek. Elsősorban az ország délkeleti felén, kétharmadán alkalmasak a feltételek piros fokozatnak megfelelő heves zivatarok kialakulására is. A heves zivatarokat erősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés