Előfizetői tartalom

Újabb rossz hír érkezett Németországból

Portfolio
A német üzleti morál júliusban már a harmadik egymást követő hónapban csökkent, ami egy kedden közzétett felmérés szerint azt jelzi, hogy Európa legnagyobb gazdaságának recesszióból való kilábalása elhúzódhat. Az Ifo intézet üzleti klímaindexe 87,3-ra csökkent a júniusi 88,6-os felülvizsgált értékről, ami valamivel jelentősebb visszaesés, mint amit a Reuters által megkérdezett elemzők vártak, akik 88 pontos júliusi értéket jósoltak.

A németországi üzleti klíma egy friss felmérés szerint már a harmadik egymást követő hónapban romlott. Ez a tendencia arra utal, hogy Európa legnagyobb gazdasága a recesszióból való kilábalásra való törekvés során elhúzódó fellendülési időszak elé nézhet. A müncheni székhelyű Ifo Intézet, a neves kutatóközpont jelentése szerint az üzleti klímaindex júliusban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés