Előfizetői tartalom

Szallas.hu: közel 20%-kal elmaradnak az idei nyári foglalások a tavalyitól

MTI
Töretlen a magyarok utazási kedve, az elmúlt hetek kedvező időjárása élénkítette a foglalási kedvet, ez a júliusi telítettségen is látszott és hatással volt az augusztusi előfoglalásokra. Csakhogy a legfrissebb adatok alapján az eddig beérkező nyári foglalási volumen 19 százalékkal elmarad még a tavalyi rekord nyártól, és a bázisnak tekintett, pandémia előtti 2019-es szintet is alulról súrolja. - közölte a Szallas.hu portál az MTI-vel hétfőn.

Az online szállásközvetítő legfrissebb adatai alapján az eddig beérkező nyári foglalási volumen 19 százalékkal elmarad még a tavalyi rekord nyártól, és a bázisnak tekintett, pandémia előtti 2019-es szintet is alulról súrolja. Kelemen Lili, a Szallas.hu szóvivője az adatokat értékelve elmondta: az utazók az idén előbb kezdték el lefoglalni a vakációhoz a szállást,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés