Előfizetői tartalom

Rezsicsökkentés: fontos tájékoztatást adott ki az MVM

MTI
|
Portfolio
Nincs változás a rezsicsökkentés tavaly nyár óta fennálló rendszerében, így 2023. augusztus 1-jétől újabb egyéves időszakra továbbra is változatlan feltételekkel biztosítja az MVM a lakossági ügyfeleinek a rezsicsökkentett energiát - közölte az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. kedden az MTI-vel. Egy keddi sajtóeseményen hasonlóképp fogalmazott Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos.

A vállalat tájékoztatásában felidézte: a vonatkozó kormányrendelet éves szinten határozta meg a kedvezményes, rezsicsökkentett áron igénybe vehető energiamennyiséget. A kedvezményes év leteltével, 2023. augusztus 1-től 2024. július 31-ig továbbra is kedvezményes árszabás szerint biztosítja az energiaszolgáltatást lakossági ügyfelei számára az MVM.     A kedvezményes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés