Előfizetői tartalom

Mellbevágó fordulat a horvátországi nyaralásoknál: ezzel már nem éri meg spórolni

Portfolio
Egy horvát utazási iroda vezetője, Oláh Sándor az RTL Reggeliben elmondta, hogy már Horvátországban is jobban megéri a tankolni mint itthon, ugyanis az üzemanyag 550-580 forint közötti literenkénti áron érhető el. Egyúttal azzal a régi szokással is érdemes szakítani, hogy a nyaraláshoz szükséges bevásárlást itthon ejtjük meg, ugyanis a legtöbb termék Horvátországban már olcsóbb.

A magyar vendégek arról számoltak be, hogy az elmúlt évek tapasztalataival ellentétben az élelmiszerekhez is valamivel olcsóbban juthatnak hozzá kint mint Magyarországon.  Nem érdemes étellel, itallal felpakolt autóval Horvátországba menni nyaralni, mert már csak az ásványvíz és a sör drágább kicsivel, mint Magyarországon, minden más olcsóbb, az üzemanyag is - mondta el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés