Előfizetői tartalom

Pusztító vihar: több településen villámárvizek ellen kellett védekezni

Portfolio
Pusztított a pénteki vihar: péntek reggel Vas megyét és Budapestet, délután pedig Hajdú-Bihar megyét érintette leginkább az ítéletidő az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jelentése szerint. Vas megyében több településen homokzsákokkal kellett védekezni a villámárvizek ellen. Beszámolójuk alapján szombat hajnal óta már több mint 2000 bejelentés érkezett hozzájuk, legtöbb esetben víz alá került pincékhez, alagsorokhoz, mélygarázsokhoz hívják a tűzoltókat.

A pénteki viharokat egy még erősebb követte szombaton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jelentése szerint ma hajnal óta már több mint 2000 bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez. Péntek reggel Vas vármegyét és Budapestet, délután pedig Hajdú-Bihar vármegyét érintette leginkább a vihar. Vas vármegyében Jákon, Szakonyfaluban és Szentgotthárdon homokzsákokkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés