Előfizetői tartalom

Egymilliárd dolláros bevételnél tart a Barbie film

Portfolio
A "Barbie" című sikerfilm jelentős mérföldkőhöz érkezett: július 21-i bemutatója óta több mint 1 milliárd dolláros globális bevételt ért el a kasszáknál - közölte a Warner Bros. Pictures. A film jelentős mind belföldön, mind nemzetközi szinten óriási siker: 459 millió dollárt az Egyesült Államok és Kanada mozijaiban termelt, további 572,1 millió dollárt pedig a tengerentúli piacokon. Ezzel a teljes bevétel megközelítőleg 1,0315 milliárd dollárra nőtt, amit a Comscore médiaelemző cég is megerősített.

Greta Gerwig, a "Barbie" Oscar-jelölt írója és rendezője történelmet írt, mint az első női filmes, aki szóló rendezőként átlépte a milliárd dolláros határt. A film sikere nem csak a tehetségét bizonyítja, hanem a filmiparban dolgozó nők számára is jelentős eredményt jelent - méltatta a rendezőt a Warner Bros. közleménye. A film kivételes teljesítménye még a legoptimistább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés