Előfizetői tartalom

Eltűnt a nyár - Meddig tart a cudar időjárás Magyarországon?

Portfolio
Jó hírrel szolgált az Országos Meterológiai Szolgálat (OMSZ), amely friss előrejelzésében tudatta, az elmúlt időszakra jellemző, nagy területeket érintő, rendkívül csapadékos időjárásra nem kell számítani az előttünk álló napokban. Csütörtök estig elszórt záporok, zivatarok lehetnek csupán. Ugyanakkor arra is felhívják a figyelmet, hogy egyelőre hűvös marad az idő, számottevő melegedés csak a hétvégén valószínű.

Az OMSZ összefoglalójában kiemeli, az elmúlt öt nap csapadékösszege az ország északi, északnyugati felén nagy területen meghaladja a 40, helyenként a 100 mm-t is, és csak Baranyában és Fehérgyarmat térségében esett kevesebb, mint 10 mm ezen időszak alatt. Rámutattak arra is, hogy a tíz napos csapadékösszeg országszerte meghaladta a sokéves átlagot, sokfelé hullott 50-100...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés