Előfizetői tartalom

Ötödével kevesebb munkát végez el, aki folyamatosan home office-ban van

Portfolio
Egy új kutatás szerint a folyamatos, teljes munkaidős home office 18 százalékkal alacsonyabb termelékenységet eredményez, mint az irodai munka - számolt be a Bloomberg. A kutatásban csak az újonnan felvett dolgozók munkáját vizsgálták adatbeviteli feladatkörben Indiában. Szakértők szerint a hibrid munkavégzés jelentheti a hosszú távú megoldást.

A Massachusetts Institute of Technology és a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem közgazdászainak tanulmánya szerint a teljes munkaidőben otthonról dolgozó, véletlenszerűen kiválasztott munkavállalók 18%-kal kevésbé produktívak voltak, mint az irodában dolgozók. A kutatók, akik Indiában újonnan felvett adatbeviteli alkalmazottakat vizsgáltak, akiket véletlenszerűen osztottak be...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés