Előfizetői tartalom

Az Egyesült Államoknak már nem fáj annyira az infláció

Portfolio
Az amerikai kisvállalkozások bizalma nyolc hónapos csúcsot ért el júliusban - derül ki a Független Vállalkozások Nemzeti Szövetségének (NFIB) jelentéséből. A kisvállalati optimizmus indexe 91,1-re emelkedett a múlt hónapban, és a vállalkozások mindössze 21%-a nevezte meg elsődleges aggodalmának az inflációt - ez a legalacsonyabb szint közel két éve. 

Egy friss jelentésből kiderült, hogy az amerikai kisvállalkozások bizalma júliusban nyolchavi csúcsot ért el - írja a Reuters. Ez az optimizmus fellendülése nagyrészt az inflációs aggodalmak csökkenésének köszönhető, amelyek csaknem két éve a legalacsonyabb szintre süllyedtek. A Független Vállalkozások Nemzeti Szövetsége (NFIB) által kezelt kisvállalkozói optimizmusindex...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés