Előfizetői tartalom

Szlovákiában is javul a külkereskedelem egyenlege

Portfolio
Szlovákia külkereskedelmi mérlegének többlete júniusban elérte a 817,2 millió eurót, ami 2010 óta a harmadik legmagasabb havi eredményt jelenti - derül ki az ország statisztikai hivatalának adataiból. A növekedést az autóexport növekedése és az energiaimport csökkenése okozta. A júniusi többlet meghaladta a májusi felülvizsgált 672,2 millió eurós értéket.

Szlovákia külkereskedelmi mérlegének többlete júniusban jelentősen nőtt, elérte a 817,2 millió eurót, ami 2010 óta a harmadik legmagasabb havi eredményt jelenti. Ezt a növekedést elsősorban az autóexport növekedése és az energiaimport csökkenése okozta - derül ki az ország statisztikai hivatala által közzétett adatokból. A júniusi többlet meghaladta a májusban regisztrált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés