Előfizetői tartalom

Esik a gázár Európában, pedig tényleg jöhetnek a sztrájkok Ausztráliában – Ez hogyan lehetséges?

Portfolio
Szerdán még jórészt azért szárnyalt napon belül 40%-ot a holland TTF tőzsdén a szeptemberi gázár, mert sztrájkok jöhetnek ausztrál LNG kitermelő egységeknél, aztán ma hajnalra kiderült, hogy egy lépéssel tényleg közelebb kerültünk ezekhez, mégis esik tovább a gázár a TTF-en. Ennek az oka az, hogy tartós és komoly kiesés az ausztrál LNG-exportban nagyon kis esélyű forgatókönyv.

A szerdai drámai európai gázár-emelkedésről, majd a tegnapi esésről, és a globális LNG-piaci összefüggésekről, benne Ausztrália és az Egyesült Államok jelentőségéről itt és itt írtunk. Azóta ma hajnalban az az új hír érkezett Ausztráliából, hogy a munkaügyi szabályozó hatóság, a Fair Work Commission engedélyt adott az Offshore Alliance nevű szakszervezetnek, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés