Előfizetői tartalom

Bemutatta az MVM: évente jöhetnek a durva gázszámlák az átlagfogyasztás felett az átalányosoknak

Portfolio
Azoknak, akiknek tavasszal-nyáron van az éves gázóra leolvasása, és átalány szerint fizetnek az átlagfogyasztás felett, évente jöhetnek a durva gázszámlák a kora nyári hónapokban, mivel addigra már elfogyott az éves kedvezményes keretük, így beüt náluk a 7,5-szeres piaci gázár – mutatta be egy friss ábragyűjteményben az MVM.

A 24.hu által összefoglalt téma lényege az, hogy csak az éves leolvasás időpontján múlik az, hogy az átalányosok kapnak-e durva gázszámlákat a tavaszi-nyári hónapokban, vagy sem, ha egyébként az átlagfogyasztásnál többet fogyasztanak. Ezt az alábbi két ábrán is bemutatta az MVM az alábbi kérdezz-felelek második pontjában, amelyen az látszik, hogy ha valakinek decemberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés