Előfizetői tartalom

Megvan, miről tárgyalt vasárnap Orbán Viktor

MTI
|
Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap reggel a Karmelita kolostorban fogadta Serdar Berdimuhamedow türkmén államfőt, aki munkalátogatásra érkezett Budapestre - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-vel. Később, vasárnap délelőtt Havasi Bertalan azt is közölte: Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban munkalátogatáson fogadta Aleksandar Vucic államfőt, majd Zseljka Cvijanoviccsal, Bosznia-Hercegovina Államelnökségének szerb tagjával, valamint Milorad Dodikkal, a Boszniai Szerb Köztársaság elnökével találkozott.

Szijjártó Péter is bejelentkezett A külügyminiszter a találkozók között jelentkezett be a Karmelitából a Facebookon közvetített videójában. A közép-ázsiai és a nyugat-balkáni országokkal való szoros együttműködés nagy mértékben járul hozzá az ország biztonságához, több szempontból is - mondta a tárcavezető, aki szerint erre nagy szükség van a biztonsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés