Előfizetői tartalom

A legfontosabb témákkal jön a Portfolio nagy energetikai konferenciája - Még early bird áron regisztrálhat!

Portfolio
Már csak néhány hét, és október 5-én jön a Portfolio Energy Investment Forum 2023 című egész napos csúcskonferenciája a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szakmai támogatásával, amelyen összesen hat szekcióban vitatjuk meg a legfontosabb energetikai, energiapiaci kérdéseket a vezető döntéshozókkal, előadókkal. Még nem késő early bird áron regisztrálni itt, a szakmai programunkat pedig folyamatosan frissítjük a következő hetekben a felkérésünket elfogadó rangos előadókkal és panelbeszélgetőkkel.

Az Európai Bizottság harmadik legmagasabb rangú energetikai döntéshozója, Matthew Baldwin (az Energiapiaci Főigazgatóság főigazgató-helyettese) előadása nyitja meg az idei Portfolio Energy Investment Forum konferenciánkat, az ő előadását pedig Lantos Csaba energiaügyi miniszter, illetve Dr. Juhász Edit, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) előadásai követik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés