Előfizetői tartalom

Házkutatást tartottak Jellinek Dániel édesapjánál

Portfolio
Tavaly ősszel házkutatást tartottak Jellinek Dániel milliárdos üzletember édesapjánál. A 24.hu értesülései szerint az üzletember érdekeltségében álló Indotek Csoport két vállalata is fiktív számlákat fogadott be az elmúlt évek egyik legnagyobb számlagyárától. Cikkünk megjelenése után a társaságcsoport állásfoglalást juttatott el szerkesztőségünkhöz, amivel frissítettük cikkünket.

Amit az ügyről tudni lehet: Még 2022. november 10-én korán reggel házkutatást tartottak a a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomozói Jellinek Tibor lakásán. A nyomozók a Jellinek Dániel érdekeltségébe tartozó, ám öt éven át apja ügyvezetése alatt működő Mall Management Kft. könyvelési iratait keresték. A cég a gyanú szerint több mint 53 millió forint fiktív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés