Előfizetői tartalom

Ösztöndíjra pályázhatnak a pedagógusok, de rövid a határidő

Portfolio
Havi nettó 75 ezer forintos ösztöndíjra pályázhatnak a tanárok a kormány által most meghirdetett Köbüki programban – derül ki Hornung Ágnes családügyi államtitkár Magyar Nemzetnek adott interjújából. A pályázatok beadására egy hónap áll rendelkezésre, de a minisztérium szerint a pedagógusoknak ezért a pluszpénzért nem kell pluszmunkát vállal­niuk.

A kormány által meghirdetett Köbüki program keretében a pedagógusok havi nettó 75 ezer forintos ösztöndíjra pályázhatnak. A központi indoklás szerint a program célja a tehetséggondozó tevékenység elismerése és támogatása, és nem szükséges pluszmunkát vállalni a pluszpénzért. A pályázóknak legalább három éve középfokú köznevelési intézményben kell tanítaniuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés