Előfizetői tartalom

A német kormányból elkezdték kritizálni az oroszokkal szembeni szankciókat

Portfolio
Annalena Baerbock német külügyminiszter csalódottságának adott hangot az Oroszország elleni szankciók hatástalansága miatt az ukrajnai inváziót követően. Egy interjúban, amely most jelent meg a "Vészhelyzet. Kormányzás háború idején" című könyvben, Baerbock kijelentette, hogy a nyugati szövetségesek által bevezetett gazdasági szankciók ellenére az orosz gazdaság továbbra is kitart, miközben Németország gazdasága recesszióba csúszik. A zöld politikus bírálta a demokráciák autokráciákban nem működő logikáját, és hangsúlyozta, hogy a civilizált kormányok közötti racionális döntések és intézkedések nem képesek véget vetni ennek a háborúnak.

A német külügyminiszter, Annalena Baerbock elégedetlenségének adott hangot az Oroszország ellen az ukrajnai inváziót követően bevezetett uniós szankciók hatása miatt. A Stephan Lamby újságírónak adott interjújában a Zöld Párthoz tartozó Baerbock arról beszélt, hogy a gazdasági szankciók nem érték el a kívánt hatást a demokratikus és az autokratikus rendszerek eltérő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés