FONTOS Hidegzuhany a javából: megkezdődtek a kamatemelések a lakáshiteleknél
 
Előfizetői tartalom

Új földgázellátási biztonsági szabályokról döntött a kormány

Portfolio
A tavalyi tapasztalatokra figyelemmel újította meg a földgázellátás esetleges zavarainak kezelését célzó előírásokat az Energiaügyi Minisztérium – derült ki a tárca csütörtök késő esti közleményéből, amellyel párhuzamosan megjelent a Magyar Közlönyben egy friss kormányrendelet. Ennek lényege, hogy kilenc főbb területen frissítette, átalakította a földgázellátási szabályrendszert a kormány.

Megjelent a csütörtök esti Magyar Közlönyben a 399/2023. (VIII. 24.) számú kormányrendelet, amely „a földgázellátás biztonságának megőrzését szolgáló intézkedésekről” szól, és az alábbi kilenc területet érinti a záró rendelkezéseken és a hatályba léptető rendelkezéseken túl: Általános rendelkezéseket tartalmaz a) földgázellátási válsághelyzet, b)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés