Előfizetői tartalom

Bejelentették: mind az öt ukrajnai frontország kitolná az ukrán gabonaimport tilalmat év végéig

Portfolio
Mind az öt ukrajnai frontország az EU felé, tehát Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Románia és Bulgária is támogatja azt, hogy az ukrán gabonaimportra vonatkozó uniós tilalmat év végéig meghosszabbítsák a szeptember 15-i határidőhöz képest – jelentette be egy pénteki sajtótájékoztatón a lengyel mezőgazdasági miniszter.

A téma egyre forróbb, ahogy közeledünk a szeptember 15-i határidőig, ugyanis csak addig engedte az Európai Bizottság az öt országnak, hogy a saját belső piacán megtiltsa az ukrán búza, kukorica, repce és napraforgómag importját és eladását, csak a tranzitszállításokat kell engedniük. A tegnapi Kormányinfón is jelezte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés