Előfizetői tartalom

Már csak két napig regisztrálhat early bird áron! - Nagy nevekkel jön az Energy Investment Forum

Portfolio
Már csak bő két napig, vasárnap estig, regisztrálhat early bird jegyáron a Portfolio október 5-i Energy Investment Forum 2023 konferenciájára, amelynek rendkívül erős lesz a szakmai programja, hiszen hat szekcióban, rangos előadók sorával beszéljük át az energetika és az energiapiacok legfontosabb témaköreit, a Magyarország előtt álló főbb kihívásoktól kezdve a villamosenergia-hálózat rugalmassági kérdésein át az ellátásbiztonsági és főbb geopolitikai témákig. A programot folyamatosan frissítjük az új előadó és panelbeszélgető nevekkel, témákkal, így érdemes rendszeresen visszatérni az oldalra, regisztrálni pedig itt lehet.

Már csak néhány hét, és október 5-én jön a Portfolio Energy Investment Forum 2023 című egész napos csúcskonferenciája a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szakmai támogatásával, amelyen összesen hat szekcióban vitatjuk meg a legfontosabb energetikai, energiapiaci kérdéseket a vezető döntéshozókkal, előadókkal. A program első szekcióját az Európai Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés