Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: idén az infláció ellen küzd a kormány, jövőre indul be a növekedés

Portfolio
Orbán Viktor kormányfő élő interjút adott a Kossuth Rádió "Jó reggelt, Magyarország!" c. műsorában, ahol kifejtette: az idei év az infláció letöréséről szól, 2024 lehet a növekedés éve, az igazi belendülés 2024-ben várható. Augusztusban reálbér emelkedésre is esély van, a jelenleg látható adatok alapján 16,0-16,1% körül lesz az infláció, a bérek emelkedése ezt meghaladhatja. A miniszterelnök közölte, hogy a GVH új eszköztára a jövőben is megmarad majd. Az energiabiztonságban Törökország kulcsszereplő lesz, Orbán Viktor emellett arról a tervről is beszélt, hogy Azerbajdzsánból elektromos áramot vásárolhat Magyarország.

2023. augusztus 25. 07:46 Megosztás Energiabiztonság Ahhoz, hogy tudjunk az energia áráról és a rezsiköltségekről beszélni, ahhoz energiára van szükség. Az ellátásbiztonság minden szempontot megelőz - mondja a miniszterelnök. Az egyszerű helyzet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés