Előfizetői tartalom

Jó hírek érkeztek az összeomlott brit légiközlekedéssel kapcsolatban

Portfolio
Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy technikai probléma miatt a brit Nemzeti Légiforgalmi Szolgálat korlátozta ma a repülőgépek forgalmát - a probléma jelentős késéseket eredményezett a brit légtérbe tartó, onnan induló vagy azon áthaladó járatok számára Európa-szerte. A legfrissebb információk szerint bár a hibát már sikerült elhárítani, ahhoz még kell egy kis idő, hogy minden visszaálljon a megszokott kerékvágásba.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a brit Nemzeti Légiforgalmi Szolgálat (NATS) műszaki hiba miatt korlátozta a repülőgépek mozgását, ennek következtében utasok rekedtek a repülőgépeken és a repülőtereken, a légitársaságok pedig a lehetséges késésekre és járattörlésekre figyelmeztettek. A műszaki probléma miatt a NATS biztonsági intézkedésként forgalomkorlátozást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés