Előfizetői tartalom

A BRICS meglepő lépése sem lesz elég ahhoz, hogy megdöntsék az USA egyeduralmát

Ifkovics Ábrahám, HOLD Alapkezelő
Augusztus 22. és 24. között Dél-Afrikában gyűltek össze a BRICS-országok vezetői, hogy tanácskozzanak korunk nagy dilemmáiról. Szó volt a kereskedelemről, a multilaterális gazdasági kapcsolatok fejlesztéséről, a szervezet potenciális bővítéséről, valamint a globális geopolitika aktuális trendjeiről. Kína és a csoport más tagjai is változást szeretnének látni a nemzetközi erőviszonyokban, azonban a Nyugat pénzügyi és gazdasági dominanciája továbbra is megingathatatlannak bizonyul.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna a témához, küldje el cikkét a velemeny@portfolio.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés