Előfizetői tartalom

Földrengések Magyarországon: tényleg a geotermikus rendszerekkel lenne a baj?

Jelen cikk egy válasz a Portfolio-n 2023. augusztus 28-án: "Aszódi Attila: sürgős vizsgálatokra van szükség a magyarországi földrengések miatt" címmel megjelent cikkre, melyben a szerző felszólítja a geológus, geofizikus szakembereket a felvetődött kérdések megválaszolására. Geológus vagyok, és lassan 20 éves tapasztalat áll mögöttem a geotermikus rendszerek felszín alatti részének értékelése terén, így tisztelettel eleget tennék Aszódi Attila felkérésének.

Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. Ez itt az on the other hand, a portfolio vélemény rovata. A cikkek a szerzők véleményét tükrözik, amelyek nem feltétlenül esnek egybe a Portfolio szerkesztőségének álláspontjával. Ha hozzászólna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés