Előfizetői tartalom

Kiderült: év végéig felülvizsgálják a Paks II. kivitelezési ütemtervét

Portfolio
Nyilvánosságra hozta honlapján a Paks II. Zrt. az oroszokkal kötött kivitelezési szerződés minapi hatodik módosítását, igaz a 16 oldalból mindössze 6 oldal látszik, a többi ki van takarva, az viszont például látszik, hogy a felek megállapodtak benne: idén év végéig felülvizsgálják a projekt ütemezését azért, hogy „az eddigi befolyásoló körülményekre, illetve a projekt körüli valós kontextusra reflektáljanak”.

Mindez annak tükrében érdekes és fontos, hogy a Roszatom leányvállalata eddig még nem kapta meg az Országos Atomenergia Hivataltól a végső (feltételek nélküli) létesítési engedélyt a hiánypótlások mellett sem, illetve résfal építési munkálatok határidejét egy évvel kitolták a minap. A szerződésmódosításból az is kiderült, hogy a Paks II. Zrt. jóhiszeműen minden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés