Előfizetői tartalom

Nagy bejelentést tett a Microsoft az egyik közkedvelt alkalmazásáról

Portfolio
A Microsoft egy esetleges uniós bírság elkerülése érdekében nemrég bejelentette, hogy különválasztja a Teams alkalmazását az Office termékétől. A techóriás emellett azt is tervezi, hogy javítja szoftvere kompatibilitását a rivális termékekkel. A döntés az Európai Bizottság trösztellenes vizsgálatát követi, amelyet a Salesforce tulajdonában lévő Slack munkahelyi üzenetküldő szolgáltatás 2020-as panasza váltott ki.

A Microsoft bejelentette, hogy az Európai Unió esetleges trösztellenes büntetésének elkerülése érdekében különválasztja a Teams nevű csevegő- és videóalkalmazását az Office csomagtól. Hozzátették, hogy a szoftveres ökoszisztémán belül a konkurens termékekkel való kompatibilitást is növelni tervezik. A Microsoft által korábban javasolt, a mostanit megelőző engedmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés