Előfizetői tartalom

Viszlát, nyár! - Kiderült, milyen időjárásra számíthatunk

Portfolio
Sokfelé felhősen indul a nyár utolsó napja, sőt a nyugati, délnyugati, déli tájakon eső, zápor is előfordul, ám ez nem marad egész nap így - írta időjárás-előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat, amely azt is közölte, milyen időjárás várható a Balatonnál és a Velencei-tónál, hány fokos a Balaton és a Velencei-tó.

Sokfelé felhősen indul a nyár utolsó napja, sőt a nyugati, délnyugati, déli tájakon eső, zápor is előfordul, ám ez nem marad egész nap így. Nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap, ezzel összhangban csökken a csapadékhajlam is - írta reggeli posztjában az Országos Meteorológiai Szolgálat. Délután inkább már csak az északkeleti tájakon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés