FONTOS Betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban - Mutatjuk, mi áll a háttérben
 
Előfizetői tartalom

Mi vár a napelemesekre Magyarországon? - Nagy nevek lesznek a Portfolio Energy Investment Forum konferenciáján

Portfolio
Már csak öt hét és kezdetét veszi az év egyik legrangosabb energetikai, energiapiaci szakmai konferenciája, a Portfolio Energy Investment Forum, amelynek már a nyitó szekciója is rendkívül erős programot kínál, hiszen az Európai Bizottság Energiapiaci Főigazgatóságának helyettes vezetője, az energiaügyi miniszter, illetve az Energiahivatal elnöke kezdi az előadások során, majd az MVM, az E.ON és a MET vezetői folytatják a sort. A küszöbön álló napelemes elszámolási változások, a hálózati csatlakozási kérdések most rendkívül sokakat érdekelnek és személyesen érintenek mind a lakossági, mind a vállalati szegmensben, de sok más izgalmas és aktuális kérdést is átbeszélünk. Érdemes mielőbb regisztrálni itt, a folyamatosan frissülő, egyre több előadót és panelbeszélgetőt tartalmazó programunkat pedig itt tekinthetik meg.

Már csak öt hét, és október 5-én jön a Portfolio Energy Investment Forum 2023 című egész napos csúcskonferenciája a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal szakmai támogatásával, amelyen összesen hat szekcióban vitatjuk meg a legfontosabb energetikai, energiapiaci kérdéseket a vezető döntéshozókkal, előadókkal. A program első szekcióját az Európai Bizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés