Előfizetői tartalom

Nagyon durva áramszámlák jöhetnek télen - Kiderült, kiknek fájhat igazán a tervezett napelemes szabályozás

Portfolio
A kormány új napelem elszámolást érintő bejelentésével sérült a jogbiztonság és a bizalom – jelentette ki Mokry Tamás a Reggeliben az rtl.hu beszámolója szerint. A napelemszakértő egyben beszélt arról is, melyik nagy csoport lehet a legnagyobb vesztese annak, ha az eddig alkalmazott éves szaldó elszámolás rendszere jövő januártól havi szaldóra módosul.

Mokry Tamás a műsorban kiemelte, a kormány az elmúlt években arról beszélt, hogy a fűtéselektrifikáció és a napelem telepítés együtt a legideálisabb megoldás a háztartások számára és erre biztatta is őket. Véleménye szerint ezért is aggályos és jogilag támadható az a néhány nappal ezelőtti bejelentés, amely szerint az eddig alkalmazott éves szaldó elszámolás rendszere...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés